Hvad er forskellen på panserglas og beskyttelsesglas?

Kært barn har mange navne. Panserglas, beskyttelsesglas, screen protectors, tempered glass, skærmbeskytter og panzerglas. Der er som udgangspunkt ikke nogen forskel, ud over. at der kan være forskelle på de enkelte produkter kvalitetsmæssigt. Det helt grundlæggende ved beskyttelsesglas og panserglas er, at begge er 8-9 gange stærkere end normalt glas, det hærdede glas vil blive brudt op i små stykker hvis det knuses (Anti-Shatter Film), samt at det er gennemsigtigt, og ikke ødelægger førligheden på skærmen. 

Så kort sagt, så er det fuldstændig det samme. Hvis vi har brugt ordet "panserglas" så refererer vi ikke til varemærket PanzerGlass, men blot til ordet i al almindelighed. 

 

Hvorfor købe jeres panserglas, når prisen altid afspejler kvaliteten?

I bør købe vores "beskyttelsesglas", hvis i er trætte af at smide 150kr efter et andet hærdet glas, som i praksis, kan holde mindst lige så godt som vores. I vores optik, er det almindelig fornuft, at betale 29kr for en skærmbeskytter, fremfor 150kr, hvis de beskytter omtrent lige godt. 

Hvordan kan i sælge det billigere end alle andre?

Vi kan sælge vores skærmbeskyttere billigere end vores konkurrenter, da vi har meget få administrative omkostninger, som potentielt kunne have banket prisen til vejrs. Derudover mener vi, at beskyttelsesglas skal være et allemandseje. Derfor er det en naturlig ting for os, at sælge glassene billigt. 

Hvorfor vælge jer frem fra jeres konkurrenter?

Grunden til, at i bør vælge os frem for vores konkurrenter, er at hos os, er kunden i fokus. Vi er til, for at beskyttelsesglas skal være noget alle mennesker ejer og bruger. Den åbenlyse grund, til at vælge os, er jo selvfølgelig fordi at, i kan spare mange penge ved at handle hos os.

Hvis man er en virksomhed, kan man så få en sær-aftale med jer?

Ja, som udgangspunkt er det selvfølgelig muligt for virksomheder, at få mængderabatter eller lign. ved køb af adskillige glas hos os. Hvis i ønsker en særaftale med os, eller hvis i blot har nogen spørgsmål, så skriv en mail på kontakt@billigebeskyttelsesglas.dk eller på +45 2089 1051.

Hvis jeg modtager et andet produkt, end det jeg har bestilt, hvad kan jeg så forvente af jer?

Så kan du forvente, at vi hurtigst muligt sender det rigtige produkt afsted til dig.